Termini taborjenja 2021

Postopno umirjanje epidemije nas navdaja z optimizmom, da bomo poleti lahko izvedli tabor v Mirtovičih. Z namenom vašega lažjega usklajevanja z dopusti in s ciljem, da se otroci tabora udeležijo v celoti, vam pošiljamo termine posameznih tabornih izmen.

VodTermin
Surikate, Koale, Mante (mlajši MČ)10. 7. – 17. 7. 2021
Kameleoni, Sokoli, Jaguarji, Mamuti (starejši MČ)8. 7. – 17. 7. 2021
Kobre, Lisice, Močeradi, Volkovi, Želvice (mlajši GG)15. 7. – 24. 7. 2021
Pajki, Mačje pande, Netopirji, Metulji, Gamsi, Delfinozavri (starejši GG/PP)13. 7. – 24. 7. 2021

Taborjenje predstavlja vrhunec taborniške sezone in bistvo taborniškega načina življenja. Takrat preizkusimo znanje, ki ga preko leta osvajamo na tedenskih srečanjih, utrdimo prijateljstva, ki se spletejo med letom ter spoznamo vse šege in navade našega društva, ki ga naredijo posebno. Vodniki ga pripravljamo več mesecev vnaprej, saj se trudimo ustvariti najboljšo kombinacijo učenja in zabave.

Dneva staršev trenutno ne načrtujemo. Taborne izmene pa smo organizirali na način, ki predvideva hkratno taborjenje približno 50 oseb na posamezni izmeni. Glede na neznane epidemiološke razmere v času taborjenja in z njimi povezanimi odloki, so možne kasnejše spremembe in prilagoditve tabornih izmen, vendar se bomo potrudili, da bodo slednje v čim večji meri sledile zgornjemu razporedu. Prijave se bodo odprle z objavljenim razpisom predvidoma maja.

V vodstvu že razmišljamo o taborjenju in se ga veselimo.

Taborniški pozdrav!

Vodstvo RBS

Scroll to top